Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Ideale oplossing: zonnescherm Breda met zuignappen!

Bent u op zoek naar een zonnescherm Breda? Bent u op zoek naar een manier om de hitte en de zon buiten de deur te houden, zonder een zonnescherm te monteren? Voor het vinden van een zonnescherm Breda met zuignappen bent u bij Zonwering Zuignap aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan in verschillende soorten screens, die toepasbaar zijn op ramen en deuren. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in het op maat maken van zonneschermen en zeilen. Zonwering Zuignap is namelijk een onderdeel van Witte Zeilmakerij. Zeilmakerij Witte bestaat al meer dan 110 jaar en maakt in zijn eigen werkplaats de mooiste producten. Bij Witte Zeilmakerij in Breda maken wij een zonwering en screen systeem, die u eenvoudig zelf met zuignappen op het raam kunt plaatsen. Niet boren en geen lastige montage of lange levertijden, maar duidelijke afspraken en op maat gemaakte screens, die u op kunt hangen met de meegeleverde zuignappen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vinden van een zonnescherm Breda op maat? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden die wij u aanbieden. Wij zien uw aanvraag voor een op maat gemaakte zonnescherm Breda graag tegemoet. 

Direct uw zonnescherm Breda bestellen?

Het bestellen van uw zonnescherm met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Zonnescherm Breda op maat bij Zonwering Zuignap

Een zonnescherm Breda is geen zonnescherm zoals u bent gewend. Een zonnescherm Breda is een prachtig op maat gemaakt screen, dat u met zuignappen op uw ramen of deuren bevestigt. Een screen van Zonwering Zuignap is zowel binnen als buiten gemakkelijk te bevestigen, zonder te hoeven boren in het kozijn of de gevel. In sommige ruimtes in huis of op kantoor is het prettig dat u alsnog natuurlijk daglicht binnen krijgt. Denkt u aan een werkkamer, woonkamer of in de keuken. Door een screen met zuignappen toe te passen bij uw woning kunt u in een handomdraai de warmte en hitte buiten houden. De screens van Zonwering Zuignap worden op maat gemaakt en blijven een hele zomer lang keurig op het raam zitten. U kunt de zonwering met zuignappen eenvoudig zelf in meten en bevestigen. Daarnaast is een zonwering aanbrengen op het raam met zuignappen eenvoudig.

Meer weten over zonnescherm Breda?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de maten die wij u aan kunnen bieden? Bent u benieuwd uit welke kleuren u kunt kiezen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Breda. 

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram