Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Screen binnen: perfecte zonwering!

Bent u op zoek naar een screen binnen? Bent u op zoek naar een manier om de zon en de hitte tegen te houden, zonder te boren in uw kozijn of gevel? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Breda bij Zonwering Zuignap. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het op maat maken van onder andere zeilen. Vandaag de dag beschikken wij ook over de mogelijkheid om screens met zuignappen voor onze klanten op maat te maken. Wij werken met de beste materialen, waardoor wij u de kwaliteit kunnen bieden die u van ons mag verwachten. Doordat wij u een ruime keuze aanbieden in 38 verschillende kleuren, is er altijd een kleur screen binnen die aansluit bij uw wensen. Daarnaast maken wij alle producten voor screen binnen op maat. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste afmetingen. U kunt zelf uw gewenste screen inmeten. Op onze website geeft u gemakkelijk en snel de gewenste maten door via onze configurator. Wij zien uw bestelling voor screen binnen graag tegemoet.

Direct uw screen binnen bestellen?

Het bestellen van uw screen binnen met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Duurzame screen voor binnen bestellen

Zonwering Zuignap is een onderdeel van Witte Zeilmakerij. Hierdoor kunnen wij u meer dan 110 jaar ervaring aanbieden en bent u verzekerd van professionele doeken, die u jarenlang kunt gebruiken. De screens voor binnen kunt u eenvoudig online bij ons bestellen, maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom. Hier vindt u al onze aangeboden kleuren en de mogelijkheden voor het op maat laten maken van uw gewenste screen. Doordat u een screen met zuignappen gebruikt hoeft u niet te boren en na de warme dagen kunt u gemakkelijk en snel de screens verwijderen van uw raam. U bergt de screens netjes op en als de zon weer gaat schijnen kunt u direct de screens weer ophangen met de bijgeleverde zuignappen. De screens kunnen permanent blijven hangen, wat overigens ook geldt voor onze screens aan de buitenzijde van uw raam of deur. Een screen voor binnen is de beste optie om uw huis of kantoor koel te houden gedurende een warme zomerse dagen. 

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Meer weten over screen binnen bestellen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van een screen binnen? Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij u aanbieden voor het bestellen van uw gewenste screen? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de foto's die wij hebben ontvangen door onze klanten. 

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram