Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Screen voor binnen: perfecte zonwering!

Bent u op zoek naar een screen voor binnen? Bent u op zoek naar zonwering, die u aan de binnenkant van uw ramen kunt bevestigen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Breda bij Zonwering Zuignap. Zonwering Zuignap is een onderdeel van Zeilmakerij Witte. Hierdoor kunnen wij u meer dan 110 jaar ervaring aanbieden in het op maat maken van screens voor binnen. De screens voor binnen zijn gemakkelijk op te hangen door middel van zuignappen, die u op het raam bevestigt. Door gebruik te maken van onze screens beschikt u over een slimme en voordelige oplossing om in de zomer uw woning hittebestendig te maken. Zuignap zonwering is zowel binnen als buiten gemakkelijk te bevestigen zonder te hoeven boren in het kozijn of de gevel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheid voor het bestellen van een screen voor binnen? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast kunt u langs komen in onze showroom om al onze producten te bekijken. 

Direct uw screens voor binnen bestellen?

Het bestellen van uw screen voor binnen met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Duurzaam screen voor binnen bestellen

Bij Zonwering Zuignap worden alle screens voor binnen op maat voor u gemaakt. Wij werken niet met standaard maten, omdat ieder raam of iedere deur anders is. De screens met zuignappen zijn op elk raam of elke deur toepasbaar, waar een glad raam in zit. Door de zuignappen hoeft u niet te boren en heeft u na de zomermaanden geen lelijke gaten in uw kozijnen of gevel. Op onze website kunt u gemakkelijk en snel uw gewenste maten opgeven, zodat u direct een kostenplaatje kunt zien. De zonwering met zuignap blijft zonder problemen een heel zomerseizoen op z'n plaats. Ook wanneer het hard waait of als er een zomerse onweersbui losbarst, kunt u met gemak de screens laten hangen. Het doek rekt niet uit, het is vrijwel onderhoudsvrij en het gaat jarenlang mee. Na de zomer haalt u de zonwering eenvoudig weer weg. U kunt de zonwering met zuignappen eenvoudig zelf in meten en bevestigen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct uw bestelling bij ons online in orde maken. 

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Meer weten over screens voor binnen bestellen?

Wilt u meer weten over het samenstellen en het op maat maken van een screen voor binnen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast vindt u op onze website verschillende voorbeelden van onze tevreden klanten. Wij zien uw aanvraag voor een screen voor binnen graag tegemoet. Wij gaan voor 100% tevredenheid en zijn trots op wat we maken. 

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram