Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Perfecte zonwering met een screen dakraam

Bent u op zoek naar een screen dakraam? Bent u op zoek naar een slimme oplossing voor het buitenhouden van de hitte en zonnestralen tijdens warme dagen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Zonwering Zuignap. Zonwering Zuignap is een onderdeel van Witte Zeilmakerij. U vindt ons in Breda waar wij beschikken over een ruime showroom en waar u een screen dakraam bij ons kunt bekijken. Vandaag de dag beschikken wij over een ruim aanbod in verschillende kleuren. Geen enkel raam en geen enkele deur is hetzelfde, waardoor wij keer op keer op maat gemaakte screens voor onze klanten maken. De screens zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, waardoor ze voordelig en duurzaam zijn. Het is namelijk niet nodig om te boren of te schroeven in uw kozijnen of gevel om een screen dakraam te plaatsen. Een screen dakraam blijft de hele periode keurig op het raam vast zitten en rekt niet uit. Zelfs niet als het een onweersbui te verduren krijgt of harde wind. Een screen dakraam met zuignap is vrijwel onderhoudsvrij. De zuignappen werken als een schuifsysteem, u hoeft ze alleen nog maar even aan te draaien. Bent u benieuwd naar ons aanbod? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en vraag direct een vrijblijvend offerte bij ons aan. 

Direct uw raamdoek met zuignap bestellen?

Het bestellen van uw raamdoek met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Screen dakraam op maat

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat een rolluik of een screen, dat van buitenaf te bedienen is, een dure aanschaf is. Zeker voor een dakraam is dit een behoorlijke kostenpost. Door een screen dakraam aan te schaffen van Zonwering Zuignap bezuinigt u op de prijs en hoeft u niet te boren of de screen te monteren. Bij Zonwering Zuignap in Breda maken wij een zonwering en screen systeem die u eenvoudig zelf met zuignappen op het raam kunt plaatsen. Boren en een lastige montage komen hier niet aan te pas. Met de Sun Screens kunt u eenvoudig zelf uw screen of zonwering plaatsen en heeft u nadien geen lelijke gaten in uw gevel of uw kozijn. Doordat wij onze producten op maat voor onze klaren maken, heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren en een ruime keuze in de mate van zonwerendheid en doorzichtigheid. Belangrijk om te vermelden is dat u bij Zonweringzuignap.com niet te maken heeft met lange levertijden. Zo heeft u binnen korte tijd iedere ruimte in uw huis of kantoor helemaal bestendig gemaakt tegen de zomerse warmte. 

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram