Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Ideale oplossing: zonwering zonder boren en met zuignappen!

Bent u op zoek naar een screen zonder boren die u kunt bevestigen op een glad raam? Bent u op zoek naar een manier om de hitte en de zon buiten de deur te houden door middel van een screen zonder boren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zonwering Zuignap. Zonwering Zuignap is een onderdeel van Witte Zeilmakerij in Breda en biedt u graag meer dan 110 jaar aan ervaring aan in het op maat maken van zeilen en screens. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende kleuren en diverse afmetingen. Doordat geen enkel raam of deur hetzelfde is, werken wij niet met standaard maten. Onze screens worden stuk voor stuk op maat gemaakt voor al onze klanten. Bent u benieuwd naar ons duurzame systeem waar u vrijwel geen onderhoud aan heeft? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct uw gewenste screen zonder boren bij Zonwering Zuignap in Breda.

Direct uw screens met zuignap bestellen?

Het bestellen van uw screens met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Screens zonder boren: zuignap als de oplossing tegen boren!

Zonwering Zuignap biedt u de mogelijkheid aan om een screen te gebruiken zonder dat u gaten hoeft te boren in uw gevel of in de kozijnen. Door de bijgeleverde zuignappen tegen een glad raam te plakken kunt u direct uw screens gebruiken. Een screen zonder boren kan vrijwel overal aangebracht worden, het past op alle vlakke ramen. Ook op de vlakke ramen van openslaande deuren is een screen van Zonwering Zuignap toepasbaar. Een screen van Zonwering Zuignap kent veel voordelen: het is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, het is voordelig en bovendien duurzaam. Een zonnescreen zuignap kan jaar op jaar gebruikt worden en u heeft niet te maken met dure montagekosten. De zuignappen werken als een schuifsysteem, u hoeft ze alleen nog maar even aan te draaien. Doordat de zonnescreens lang meegaan, maakt u ook een duurzame keuze.

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Meer weten over een screen zonder boren?

Als u in de zomer de warmte en hitte buiten wilt houden, kunt u dat doen met op maat gemaakte zonwering die eenvoudig door u zelf is te plaatsen. Kostbare rolluiken, screens of ander systemen zijn dan niet nodig. Bij Zonwering Zuignap in Breda maken wij een zonwering en screen systeem die u eenvoudig zelf met zuignappen op het raam kunt plaatsen. U heeft bij ons de keuze uit 18 verschillende kleuren, waardoor er altijd een zonwering is die bij uw wensen past. 

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram