Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Perfecte zonnescherm met een screen dakraam

Bent u op zoek naar een zonnescherm dakraam? Bent u op zoek naar een zonnescherm dakraam, dat u zonder boren kunt bevestigen aan uw raam of deur? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zonwering Zuignap. Zonwering Zuignap biedt u dé optie aan om de warmte en zonnestralen buiten de deur te houden op warme dagen. Door middel van de bijgeleverde zuignappen kunt u in een handomdraai een zonnescherm dakraam bevestigen. Omdat ieder huis verschillend is, wordt het zonnescherm dakraam met een zuignap helemaal op maat gemaakt voor al onze klanten. U meet zelf simpelweg de zonwering in door de maten binnen de kozijnen te noteren. Op onze website kunt u gemakkelijk de maten doorgeven en kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website of om langs te komen op onze vestiging in Breda. 

Direct uw zonnescherm dakraam met zuignap bestellen?

Het bestellen van uw zonnescherm dakraam met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering!

Zonnescherm dakraam bij Zonwering Zuignap

Als u in de zomer de warmte en hitte buiten wil houden kunt u dat doen met een op maat gemaakt zonnescherm dakraam, dat eenvoudig door uzelf is te plaatsen. Kostbare rolluiken, screens of ander systemen zijn dan niet nodig en u kunt in een handomdraai genieten van de vele voordelen die een zonnescherm dakraam met zich meebrengt. Door de meegeleverde zuignappen kunt u direct de screens vastmaken aan de binnenkant van het raam. Daarnaast kunt u ook er ook voor kiezen om de zonnescreens aan de buitenkant vast te maken. Zonwering Zuignap is een onderdeel van Witte Zeilmakerij, waardoor wij u meer dan 110 jaar ervaring aan kunnen bieden. Bij Witte in Breda maken wij een zonwering en screen systeem die u eenvoudig zelf met zuignappen op het raam kunt plaatsen. Niet boren en geen lastige montage. Met de Witte Sun Screens kunt u eenvoudig zelf uw screen of zonwering plaatsen. Wij hebben een ruim aanbod, zodat wij beschikken over alle soorten en maten in verschillende kleuren. U heeft bij ons ook de keuze uit verschillende zonwerendheid en doorzichtigheid. Daarna kiest u uit maar liefst 38 kleuren zonnescreens met zuignap welke kleur u wenst.

Meer weten over zonnescherm dakraam?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van een zonnescherm dakraam? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Belangrijk om te weten is dat er bij Zonwering Zuignap nooit sprake is van lange levertijden! Uw huis is dus in een handomdraai gereed voor een koele zomer.

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram