Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Fijne oplossing: zonnescherm op raam met zuignap!

Bent u op zoek naar een zonnescherm met zuignap of een zonnescherm met zuignappen? Een hele fijne oplossing is het voordelige en duurzame zonnescherm met zuignap van Zonweringzuignap.com! Door het zonnescherm met een zuignap te bevestigen, heeft u binnen no time een perfecte oplossing om de zomerse hitte buitenshuis te houden. Een zonnescherm met zuignappen kan direct op het vlakke raam of een openslaande deur bevestigd worden, u hoeft dus geen lelijke gaten in de gevel of in kozijnen te boren. Het zonnescherm op het raam met zuignap houdt de warme zon tegen, maar u houdt wel daglicht in huis en ook prima zicht naar buiten, zodat u zich niet opgesloten voelt. 

[AFBEELDING]

Direct uw zonnescherm met zuignap bestellen?

Het bestellen van uw zonnescherm met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Koel huis met duurzaam zonnescherm met zuignappen

Niet alleen is het prettig om een koel huis te hebben, het is goed om te weten dat een zonnescherm met zuignap op het raam een duurzame oplossing is. U kunt het eenvoudig aan te brengen zonnescherm met zuignap vele zomers gebruiken. Het zonnescherm met zuignap blijft netjes op het raam zitten, ook als er een zomerse onweersbui losbarst of als het hard waait. Het doek rekt niet uit maar blijft in vorm, en daarnaast is het vrijwel onderhoudsvrij. In de herfst haalt u simpelweg het zonnescherm weer weg tot de lente zich weer aandient. Niet alleen is het zonnescherm zuignap duurzaam, het is ook een voordelige oplossing, zeker als u het vergelijkt met airconditioning, elektrische bedienbare screens of rolluiken. U kunt de montage van het zuignap zonnescherm helemaal zelf doen. Goed om te weten dat bij Zonweringzuignap.com geen sprake is van lange levertijden! U bent in een handomdraai klaar voor de warme zomer.

[AFBEELDING]

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Maatwerk voor zonnescherm op raam met zuignap

De zuignappen van het zonnescherm werken als een schuifsysteem, waarna u de zuignappen nog een keer aandraait. Natuurlijk is een zonnescherm met zuignap maatwerk. U meet de maat binnen de kozijnen op en kiest dan op onze website uit de maar liefst 38 beschikbare kleuren voor het zonnescherm. U kunt het laten opvallen of juist een laten worden met uw huis. Bij Ferrari Soltis op deze site kunt u een vergelijking maken in de verschillende materialen op basis van zonwerendheid en doorzichtigheid: er is verschil in de mate van warmte doorlaten en het daglicht in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Zodra u alles heeft ingevuld ontvangt u van ons direct advies en een offerte! Neem gerust even contact met ons op als u nog vragen heeft. 

[AFBEELDING]

Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram