Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Fijne oplossing: zonnescherm op raam met zuignap!

Komen de warme zomerdagen er weer aan en wilt u geen lelijke gaten in uw gevel of kozijn? Bent u op zoek naar een zonnescherm met zuignap waarmee u de warmte en de hitte buiten uw huis kunt houden? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zonwering Zuignap. Wij bieden u een ruim aanbod aan in zonneschermen met zuignappen die uzelf kunt plaatsen op ramen en deuren. Een zonnescherm met zuignap van Zonwering Zuignap kunt u in een handomdraai zelf bevestigen op vlakke ramen en op openslaande deuren. Het boren van gaten is voorbij! Bent u benieuwd hoe wij dit kunnen realiseren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat verrassen en inspireren door ons portfolio. 

Direct uw zonnescherm met zuignap bestellen?

Het bestellen van uw zonnescherm met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Koel huis met duurzaam zonnescherm met zuignappen

Een zonnescherm met zuignap werkt met een schuifsysteem voor de zuignappen, waarna u ze nog even aandraait. Het doek rekt niet maar blijft prima op het raam zitten, zelfs met stevige buien of windvlagen kunt u de screens laten hangen. Het zonnescherm met zuignap kan of aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van het raam worden bevestigd, afhankelijk welk materiaal u kiest. De screens houden de warme zonnestralen perfect tegen, waardoor uw huis of kantoor heerlijk koel blijft, terwijl u toch behoud van daglicht heeft én uitzicht naar buiten. Ieder raam is anders, waardoor wij niet met standaard maten werken. Wij maken de schaduwdoeken voor al onze klanten op maat. Daarnaast is er keuze genoeg uit diverse kleuren en doorzichtigheid. Er is ruime keuze uit 38 kleuren, waardoor u altijd iets passends kunt vinden. Naast de eenvoudige manier van bevestigen is de zonnescherm zuignap ook de voordelige en duurzame oplossing. Het zonnescherm met zuignap is langere tijd te gebruiken en u bergt het na de warme zomer simpelweg weer op tot de zonnestralen in de lente weer warm gaan worden. Belangrijk om te weten is dat er bij Zonwering Zuignap nooit sprake is van lange levertijden! Uw huis is dus in een handomdraai gereed voor een koele zomer.

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Maatwerk voor zonnescherm op raam met zuignap

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken en wilt u graag meer weten over de kleuren en de maten die toepasbaar zijn voor uw wensen? Bij Ferrari Soltis op deze site kunt u een vergelijking maken in de verschillende materialen op basis van zonwerendheid en doorzichtigheid. Er is namelijk verschil in de mate van warmte doorlaten en het daglicht. Zodra u alles heeft ingevuld, ontvangt u van ons direct advies en een vrijblijvende offerte.

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram