Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Fijne oplossing: zonnescherm zuignappen!

Bent u op zoek naar een zonnescherm zuignappen? Bent u op zoek naar een bedrijf, dat met u mee denkt en waardoor u geen lelijke gaten hoeft te boren in de muren van uw woning? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zonwering Zuignap. Zonwering Zuignap is gevestigd in Breda en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van zeildoeken en screens. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag de keuze heeft uit meer dan 38 verschillende kleuren zonnescherm zuignappen. Een zonnescherm zuignappen van Zonwering Zuignap houdt de warme zonnestralen perfect tegen, waardoor uw huis of kantoor heerlijk koel blijft. Ondanks dat u de koelte voelt in uw woning, kunt u door de ramen blijven kijken zodat er wel natuurlijk daglicht binnenvalt. Bent u benieuwd naar de voordelen van een zonnescherm met zuignappen voor uw woning of kantoor? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Breda. 

Direct uw zonnescherm met zuignappen bestellen?

Het bestellen van uw zonnescherm met zuignappen is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Koel huis met duurzame zonneschermen met zuignappen

Door een zonnescherm met zuignappen te bestellen kunt u in een handomdraai de warmte en de zon buitenshuis houden en toch genieten van het dagelijkse daglicht. Een zonnescherm met zuignappen kan direct op het vlakke raam of een openslaande deur bevestigd worden, u hoeft geen lelijke gaten in de gevel of in kozijnen te boren. Het zonnescherm met zuignap blijft netjes op het raam zitten, ook als er een zomerse onweersbui losbarst of als het hard waait. Het schaduwdoek met zuignappen werkt met een schuifsysteem voor de zuignappen, waarna u ze nog even aandraait. Het doek rekt niet maar blijft prima op het raam zitten, zelfs met stevige buien of windvlagen hoeft u zich geen zorgen te maken. Goed om te weten is dat wij geen lange levertijden hanteren. U kunt binnen een korte tijd gebruik maken van uw aankoop.

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Maatwerk voor zonneschermen op raam met zuignappen

Wilt u meer weten over de voordelen van een zonnescherm met zuignappen? Bent u benieuwd naar de kosten en de kleuren die wij u aanbieden? U kunt direct contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u op de site van Ferrari Soltis de materialen en de kleuren vergelijking met elkaar. U vindt u verschillende materialen op basis van zonwerendheid en doorzichtigheid. Er is namelijk verschil in de mate van warmte doorlaten en het daglicht. Voor het vinden van een zonnescherm met zuignappen bent u bij Zonwering Zuignap aan het juiste adres. 

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram