Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Ideale oplossing: zonwerend doek voor buiten!

Bent u op zoek naar een zonwerend doek voor buiten? Bent u op zoek naar een specialist, waar u terecht kunt voor op maat gemaakt zonwerend doek voor buiten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zonwering Zuignap. Zonwerend doek voor buiten is een slimme en voordelige oplossing om in de zomer uw huis hittebestendig te maken. De zonwering met zuignap is zowel binnen als buiten gemakkelijk te bevestigen zonder te hoeven boren in het kozijn of de gevel. De screens passen op ieder vlak raam en kunnen dus vrijwel overal toegepast worden. Een zonwerend doek voor buiten is gemakkelijk te bevestigingen door middel van de bijgeleverde zuignappen. U hoeft dus niet te boren of met een ingewikkelde monteer-stappenplan een zonwerend doek voor buiten te plaatsen. U bevestigt de screens rechtstreeks op het glas van het raam of de openslaande deur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het samenstellen van een zonwerend doek voor buiten? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u diverse voorbeelden waardoor u zich kunt laten inspireren. 

Direct uw raam verduisteren met zonwerend doek voor buiten?

Het bestellen van uw zonwerend doek voor buiten is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Goedkoop zonwerend doek voor buiten

Zonwering met zuignappen is onderdeel van Zeilmakerij Witte. Wij geloven in mooie op maat gemaakte producten, die wij graag samenstellen voor onze klanten. Zeilmakerij Witte bestaat al meer dan 110 jaar, waardoor wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. In onze werkplaats in Breda maken wij de mooiste producten, waar u jarenlang plezier van zult hebben. De zonwerende doeken met zuignappen zijn gemakkelijk op maat te maken, waardoor op iedere raam een passende screen kan worden bevestigd. Doordat de doeken zowel aan de binnen- en buitenkant bevestigd kunnen worden zijn de screens voor elk raam en elke deur te gebruiken. Met een zonwerend doek voor buiten kunt u de zon buiten houden op warme dagen. Uw planten, meubels en vloeren krijgen minder te voorduren en u creëert een fijner binnenklimaat voor uzelf. Een zonwerend doek voor buiten is op maat gemaakt, blijft een hele zomer lang keurig op het raam zitten en vormt daardoor een duurzame oplossing. Het doek rekt niet uit, het is vrijwel onderhoudsvrij en het gaat jaren achtereen mee. 

Meer weten over zonwerend doek voor buiten?

Wilt u meer weten over het op maat maken van een zonwerend doek voor buiten? Wilt u de zon tegenhouden bij uw ramen of bij uw achterdeur? Zoek dan niet verder en kom langs in onze showroom in Breda. 

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram