Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Ideale oplossing: zonwering raam met zuignappen!

Bent u geïnteresseerd in zonwering met zuignap? Heeft u weleens gehoord van zonwering met zuignap? Zonwering op uw raam met zuignappen is een slimme en voordelige oplossing om in de zomer uw huis hittebestendig te maken. Hou de warmte buiten door zonwering met zuignap te bevestigen. Zuignap zonwering is zowel binnen als buiten gemakkelijk te bevestigen zonder te hoeven boren in het kozijn of de gevel. Niet overal is boren toegestaan of zelfs mogelijk, daarom vormt zuignap zonwering de ideale oplossing. De screens passen op ieder vlak raam en kunnen dus vrijwel overal toegepast worden. U bevestigt de screens, oftewel de doeken, rechtstreeks op het glas van het raam of de openslaande deur. Binnen no time weert u de hitte uit uw huis! Het prettige daarbij is dat u het zicht naar buiten blijft houden. 

Direct uw zonwering met zuignap bestellen?

Het bestellen van uw zonwering met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Zonwering met zuignap: de oplossing zonder te boren!

Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u alles over het praktische gemak waarmee u de hitte buitenshuis houdt en bovendien zonder lelijke gaten in kozijnen te boren, eenvoudigweg door zonwering op het raam met zuignappen! De zuignap zonwering is op maat gemaakt, blijft een hele zomer lang keurig op het raam zitten en vormt daardoor een duurzame oplossing. Zonwering aanbrengen op het raam met zuignappen is eenvoudig. Belangrijk om te weten voor ruimtes waar u graag toch natuurlijk daglicht wilt behouden, zoals in werkkamers, woonkamer of de keuken: dat gebeurt zeker door zonwering met zuignap. Het doek rekt niet uit, het is vrijwel onderhoudsvrij en het gaat jaren achtereen mee. Na de zomer haalt u de zonwering eenvoudig weer weg, tot de volgende warme dagen zich weer aandienen. De zonwering met zuignap blijft zonder problemen een heel zomerseizoen op z'n plaats. Ook wanneer het hard waait of als er een zomerse onweersbui losbarst.

Voordelige oplossing is zonwering met zuignap

Mocht u bang zijn dat zonwering raam met zuignappen duur is, dan kunnen wij u meteen gerust stellen: dat is het niet! Met zuignap zonwering bent u in vergelijking met andere zonwering, zoals rolluiken, airconditioning of elektrisch bedienbare screens, een stuk voordeliger uit. Het effect is hetzelfde. De zuignappen bestaan uit een schuifsysteem, waarbij de zuignappen nog eens extra vastgedraaid worden. U kunt de raam zonwering met zuignappen gemakkelijk zelf monteren en u spaart daardoor dus dure montage uit. En, lange levertijden zijn ook niet aan de orde, zodat u voor de zomer uw huis helemaal kunt voorzien van zonwering met zuignap.

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Veel variatie in raam zonwering met zuignappen

Zoveel mensen, zoveel smaken en dus ook zoveel zonwering! De zonwering op het raam met zuignappenis in verschillende varianten verkrijgbaar en ook in verschillende kleuren. Zo heeft u altijd een zonwering die precies bij uw huis past en er een onderdeel van wordt, in plaats van dat het lelijk afsteekt. Het materiaal verschilt ook in mate van zonwerendheid en doorzichtigheid en het is helemaal uw keuze welk materiaal bij welke ruimte past. He ene materiaal houdt iets minder warmte tegen waardoor u meer daglicht en doorzichtigheid behoudt, het andere fungeert als het ware als een blokkade, die de ruimte bijna verduisterd. 

Zuignap zonwering is maatwerk

Het is eenvoudig om de zonwering met zuignap zelf in te meten en te bevestigen. De zonwering met zuignap wordt uiteraard helemaal op maat en volgens uw wensen gemaakt. U meet de maten van uw ramen tussen de kozijnen. Daarna kijkt u in de showroom op deze website om uw materiaal zonwering uit te kiezen en verder andere zaken af te stemmen. U ontvangt dan meteen een advies en een offerte! Wilt u eerst iets meer weten van de door ons gebruikte screendoeken, kijk dan even bij Ferrari Soltis voor meer informatie. U weet dan precies welke zonwering u straks bij uw huis kunt aanbrengen en wat u kunt verwachten.

Soltis assortiment voor zonwering zuignap

Er zijn verschillende Soltis zonweringen verkrijgbaar. Het ene doek werkt bijvoorbeeld als een thermisch schild en houdt 97% van de warmte tegen als het buiten op de ramen wordt geplaatst. Het micro-geperforeerde screen is verkrijgbaar in maar liefst 38 kleuren en heeft optimaal visueel comfort. Deze zonwering met zuignap is onder andere geschikt voor pergolazonwering, als zonwering voor veranda's en glaswanden, voor uitvalschermen en als schaduwzeilen. U krijgt op dit doek vijf jaar garantie. Een andere Soltis zonwering, ook een micro-geperforeerd screen maar wat aan de binnenzijde van het raam wordt geplaatst, geeft een perfect evenwicht tussen design, transparantie en thermisch comfort. Er wordt iets minder warmte tegengehouden, namelijk 88%, maar er is een uitstekend zicht naar buiten. Alle screens zijn duurzaam en 100% recyclebaar. 

Meer informatie over zonwering raam met zuignappen

We begrijpen het volkomen als u eerst nog wat nadere informatie wilt, naast de informatie op deze website. Ondanks dat zonwering op het raam met zuignappen een duurzame en economisch verstandige beslissing is, is het toch een investering die u niet dagelijks doet. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op! We staan u graag te woord en helpen u verder op weg, zodat u op een comfortabele, voordelige en praktische manier de warme zonnestralen buiten uw huis houdt en koel de zomer kunt vieren!

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram