Gratis verzending | Verstuurd binnen 3 dagen | Op maat gemaakt | Verschillende uitvoeringen | Gratis advies afspraak

Op maat gemaakt Snelle levering Nu gratis verzending Scherpste prijs

Retourneren bij Zonweringzuignap.com

Natuurlijk kunt u bij zonweringzuignap uw artikelen retour sturen als dit niet voldoet. Wij nemen uw artikel retour als u niet het juiste product heeft ontvangen. Bijvoorbeeld als de maat niet overeen komt met wat u heeft besteld of u heeft een ander doek ontvangen dan besteld. Wij kunnen helaas geen artikelen retour nemen die speciaal voor u geproduceerd zijn. Deze producten zijn speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen wij daarom ook niet meer aan andere klanten verkopen.

Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet van het retour sturen, dit kunt u het beste vooraf met ons overleggen, dan wordt het betaalde bedrag inclusief verzendkosten (van de heen zending, bij volledige retour zending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de koper het product naar zonweringzuignap.com heeft retour gestuurd, gecrediteerd. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Hoe ruilen, retouren, en beschadigingen

U kunt een niet gebruikt artikel binnen 14 dagen (herroepingsrecht, zie onderstaand formulier) aanmelden en daarna binnen 14 dagen retour sturen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Hierna mag u het artikel retour sturen. Wel is het van belang dat de melding de volgende informatie bevat: de factuurdatum, een kopie van de factuur, een omschrijving van de artikelen die retour gaan en de hoeveelheid. Mochten er nog vragen of eventuele opmerkingen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 076 5711648 of via info@zonweringzuignap.com

Beschadigde of verkeerd geleverde producten NIET DIRECT retourneren, maar eerst melden aan info@zonweringzuignap.com of bel met ons tel: 076 5711648

Download hier het retour/herroepingsformulier.

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:
Zonweringzuignap.com / Zeilmakerij Witte
Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda

Herroepingsrecht

U kunt het bovenstaande modelformulier downloaden om af te zien van de aankoop. Gebruik dit formulier om melding van een retour te maken. Na de melding heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Bij goedkeuring van het retour krijgt u het door u betaalde bedrag inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending (bij volledige retour zending), zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) retour. U krijgt de retourkosten niet vergoed. De manier van retourneren staat u vrij, houd er echter rekening mee dat grote pakketten aanzienlijke kosten met zich mee kunnen brengen. Het risico van de retourzending zijn voor de koper.

Indien u schade veroorzaakt aan het product tijdens het beoordelen hiervan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de productenbeoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is.

Uiteraard geldt het herroepingsrecht niet voor alle producten. Maatwerk producten zijn uitgesloten.

Toch nog vragen?

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur op 076 5711648. Ook kunt u een berichtje achterlaten op onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.

Copyright © Witte Breda