Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Verzending van je bestelling

Verzending
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 5 werkdagen versturen wij je bestelling, mocht het anders zijn dan informeren wij je. Als Zonweringzuignap een product niet op voorraad heeft dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Op dit moment krijgt u de mogelijkheid om de order te annuleren en crediteren we desgewenst het volledige bedrag.

Hoe komt mijn bestelling aan?

Wij werken met DHL. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering desgewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt afgegeven op een afhaalpunt bij je in de buurt.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Nederland?

  • Standaard verzendkosten binnen Nederland € 15,25, de uiteindelijke kosten worden op de site berekend.
  • Gratis verzending vanaf € 100,- Excl. geleverd op de waddeneilanden. Voor de waddeneilanden zijn wij voor producten genoodzaakt om eilandtoeslag te bereken.

Toch nog vragen? 
Je kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur op 0765711648 Ook kun je een berichtje achterlaten op onze website of sturen naar info@zonweringzuignap.com. Wij beantwoorden al je vragen en opmerkingen snel en vakkundige wijze.

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram