Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Schaduwdoek met zuignappen: ideale oplossing tegen warmte!

Heeft u interesse in een schaduwdoek met zuignap? Zoekt u een schaduwdoek met zuignappen voor uw huis of kantoor? Een schaduwdoek met zuignap is de ideale oplossing als het gaat over zonwering. Niet voor niets heeft Zonweringzuignap.com zich gespecialiseerd in het schaduwdoek met zuignappen: het werkt eenvoudig en doelmatig, het is voordelig en duurzaam. Het schaduwdoek zuignap wordt in een handomdraai door uzelf bevestigd op vlakke ramen, ook van openslaande deuren, en het is niet nodig om onomkeerbare gaten in de kozijnen of de gevel te boren. Het schaduwdoek met zuignap houdt de warme zonnestralen perfect tegen waardoor uw huis of kantoor heerlijk koel blijft, terwijl u toch behoud van daglicht heeft én zicht naar buiten. Van zich opgesloten voelen is dus geen sprake! Het schaduwdoek zuignap kan of aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van het raam worden bevestigd, afhankelijk welk materiaal u kiest.

Direct uw schaduwdoek met zuignap bestellen?

Het bestellen van uw schaduwdoek met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Verkoeling door schaduwdoek met zuignappen

In de warme lente of herfst en gedurende een hete zomer is het erg prettig om uw huis koel te kunnen houden. Zonweringzuignap.com heeft naast de eenvoudige, ook de voordelige en duurzame oplossing. Het schaduwdoek met zuignap is langere tijd te gebruiken, u bergt het na de warme zomer simpelweg weer op tot de zonnestralen in de lente weer warm gaan worden. Het schaduwdoek met zuignappen werkt met een schuifsysteem voor de zuignappen, waarna u ze nog even aandraait. Het doek rekt niet maar blijft prima op het raam zitten, zelfs met stevige buien of windvlagen. Het zonneschermdoek is vrijwel onderhoudsvrij. In vergelijking met bijvoorbeeld airconditioning, rolluiken of elektrische bedienbare screens bent u met een schaduwdoek met zuignappen veel voordeliger uit. Dure montage wordt uitgespaard, doordat u zelf de schaduwdoeken inmeet en bevestigt. Belangrijk om te weten is dat er bij Zonweringzuignap.com nooit sprake is van lange levertijden! Uw huis is dus in een handomdraai gereed voor een koele zomer.

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Schaduwdoek met zuignappen volledig maatwerk

Natuurlijk wordt het schaduwdoek met zuignappen volledig door ons op maat gemaakt. Zodra u de maten binnen de kozijnen hebt ingevuld op het formulier, kiest u de kleur van het schaduwdoek zuignap. Er is ruime keuze uit 38 kleuren, waardoor u altijd iets passends kunt vinden. Wilt u het schaduwdoek met zuignap af laten steken of juist op laten gaan in het huis? Het kan allemaal. Bij Ferrari Soltis op deze site kunt u daarna een vergelijking maken in de verschillende materialen op basis van zonwerendheid en doorzichtigheid: er is verschil in de mate van warmte doorlaten en het daglicht. Zodra u alles heeft ingevuld ontvangt u van ons direct advies en een offerte! 

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram