Nieuwe Bredase Baan 22
4825 BP Breda
076 – 57 11 648

Screen met zuignap: perfecte zonwering!

Zoekt u een screen met zuignap of een screen met zuignappen? Dat is heel logisch, want een screen met zuignap van Zonweringzuignap.com is de perfecte zonwering! Een screen met zuignappen vormt een slimme en voordelige oplossing om uw huis gedurende de zomer koel te houden. Doordat het screen met zuignappen bevestigd wordt, hoeft u niet te boren in de gevel of in kozijnen. Zonweringzuignap.com heeft het zuignap screen zo ontwikkeld, dat het past op ieder vlak raam. Daardoor kan het screen met zuignap vrijwel overal bevestigd worden en u binnen een handomdraai de hete zonnestralen buiten houdt. Op alle ramen en openslaande deuren houdt u de warmte buiten, terwijl u wel daglicht in huis houdt en bovendien het zicht naar buiten behoudt.

Direct uw screen met zuignap bestellen?

Het bestellen van uw screen met zuignap is heel eenvoudig. Geef uw gewenste maatvoering door en ontvang direct uw zonwering zuignap!

Duurzame screen met zuignappen 

Zonwering door middel van een screen met zuignap is duurzaam. Naast dat het screen met zuignappen eenvoudig is aan te brengen, kunt u het screen met zuignap jaar na jaar gebruiken. Het screen, of het doek, blijft de hele zomer keurig op het raam vastzitten, zelfs als het hard waait of als er onweersbuien zijn. Het doek rekt niet uit, maar blijft keurig in vorm. Het zuignap screen is gemakkelijk en licht in onderhoud. De zuignappen werken als een schuifsysteem, waarbij u de screen zuignap nog even extra aandraait. Na de zomer haalt u het screen met zuignap eenvoudig weer weg tot de eerste warme zonnestralen zich weer aandienen. Door het veelvuldige gebruik is een screen met zuignap een duurzame oplossing en ook een voordelige. U bent veel voordeliger uit in vergelijking met zonwering door rolluiken, airconditioning of elektrisch bedienbare screens, naast het feit dat u zelf de screens kunt monteren. Lange levertijden zijn bij Zonweringzuignap.com niet aan de orde. U bent binnen no time klaar voor de zomer!

Ontvang onze stalenbox!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonwering met zuignappen? Vraag onze gratis stalen aan en ervaar onze unieke zonwering met zuignappen!

Screen met zuignap op maat

Vanzelfsprekend wordt het screen met zuignap op maat gemaakt. U meet zelf de zonwering in. Daarna kiest u uit de maar liefst 38 kleuren screens met zuignappen welke kleur u wenst en het soort materiaal. U kiest helemaal naar uw smaak: wilt u dat het screen met zuignap in het huis opgaat of juist afsteekt? De materialen verschillen in mate van zonwerendheid en doorzichtigheid, zodat er verschil ontstaat in de mate van warmte doorlaten en het daglicht in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Op onze website vindt u bij Ferrari Soltis daarover veel informatie. Zodra u alles heeft ingevuld ontvangt u van ons direct advies en een offerte! Vanzelfsprekend kunt u altijd even contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. 

Zonwering bestellen
Copyright © Witte Breda
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram